En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 , del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( LSSICE ) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

ELECTRICIDAD FRAN DOBLAS

 

Número d'identificació fiscal:

 

Domicili social:

Isaac albeniz 4

43481 La Pineda

 

Correu electrònic:

fran.doblas@hotmail.com

 

Telèfon:

625529213 625529213

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa ELECTRICIDAD FRAN DOBLAS amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'acepten els següents termes i condicions:

 

- L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

- El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre ELECTRICIDAD FRAN DOBLAS i l'usuari.

 

- L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar y conéixer las advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

- El titular d'aquest lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se somesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Electricitat Doblas

C/ Isaac Albèniz 4
43481 La Pineda

Correuelectrònic:

info@electricitatdoblas.com

Telèfon: 625529213

Instal·lacions Doblas a la xarxa social:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
©2017 ELECTRICITAT DOBLAS